EXPOSITIES.

Naast het tonen van mijn werk aan vrienden, familie, bekenden en andere bezoekers bij mij thuis en in mijn atelier heb ik twee overzichtsexposities gehouden.

KUNST AAN HUIS.

In 2001 "KUNST AAN HUIS" waarbij ik op een deel van een boerderij in Yde een expositie had ingericht voor vrienden en bekenden. Daar werden ook verhalen verteld en werd er muziek gemaakt. De verkoop was verrassend.

In 2005 heb ik met mijn dochter Yette Rohde Hassell, afgestudeerd beeldend kunstenaar aan de kunstacademie in Arnhem, een expositie gehouden in Galerie Z.T. te Groningen genaamd: "DUBBELPORTRET".

Deze expositie van twee middagen was zeer geslaagd, zowel door de verhalenverteller die de expositie opende als door de stormloop op de doeken, tekeningen en etsen van Yette en mij.

Hier zijn ook verdere opdrachten uit voortgekomen.

KUNST AAN HUIS.

In april 2011 vond in Oostburg in Zeeuws Vlaanderen een expositie "KUNST AAN HUIS" plaats. 

Deze expositie was in een groot woonhuis ingericht waar 69 doeken in de maten 8x30 tot 100x140 een plaats konden vinden. De expo duurde ongeveer 4 uur en werd bezocht door ongeveer 50 personen. Er werden verschillende doeken verkocht.

 

KUNST IN DE PRAKTIJK

Van maandag 15 april 2013 tot eind juli 2013 zijn 40 schilderijen van mij te bewonderen in de huisartsenpraktijk PALLION Blaauwe Hofje 100 te Hulst, Zeeuws - Vlaanderen.